За контакт: 0876 551668
Email:

Доверен ИТ Партньор

Евротрейд 2010 ЕООД – Професионални ИТ Услуги за малкия и среден бизнес.

За НАС
За фирма Евротрийд 2010 ЕООД

  Фирмата е създадена през 2004 година като ползва търговско име NetHOME. Шест години по-късно основахме фирма Евротрейд 2010 ЕООД, с която се присъединиха всички утвърдени служители на фирмата. Дългогодишният опит на екипа ни дава възможност да се докажем като професионален партньор за всички наши клиенти.

  "Успешната ИТ фирма трябва да има водеща роля при избора и въвеждането на нови решения. Ето защо НИЕ можем да Ви предложим нови иновативни решения."

  Ние предлагаме цялостни ИТ Решения за фирми и компании като: професионална поддръжка на компютърни системи и периферни устройства, уеб дизайн и реклама, както и оптичен интернет за района на град София.

  Повече от 10 години работим успешно със всички вносители на компютри и компютърна периферия, както и с най-големите интернет доставчици. С това можем да гарантираме най-добра ценова политика и професионално обслужване за нашите клиенти.


Наши Клиенти


Клиентите за нас

  Препоръчваме „ЕВРОТРЕЙД 2010“ ЕООД на когото би имал интерес от тяхната дейност, като коректен, компетентен и изпълнителен партньор ... (цялата референция)

Румен Захариев
Търговски директор / Биопрограма ЕАД

  Успешната ни съвместна работа ни дава основание да присъдим висока оценка за качеството на обслужване, отзивчивостта и професионализма за ... (цялата референция)

Десислава Христова
Управител / Експерт М - София ЕООД

  За всички тези години ние получаваме професионална поддръжка на всички компютри, както и поддръжка на нашия фирмен уеб сайт ... (цялата референция)

Славка Миланова
Управител / СМ Груп ЕООД

Заявете вашата Безплатна консултация ! заяви от тук

Офис
  • Адрес: 1420 София,
    ул. Д-р. Стефан Сарафов 20
  • Понеделник - Петък: 9:00 - 17:00
    Събота - Неделя: Почивни дни
Контакти
  • 0876 551 668
  • Email:
Дистанционна поддръжка:
© 2020 Евротрейд 2010 ЕООД | Всички права запазени.